• Debrn

T20-polyoxyethylene (20) sornan monolate

Polyoxyethylene (20) SorrotanMonolarate bụ onye na-abụghị nke ionic.It enwere ike iji ya mee ihe dị ka onye na-eme ihe ga-eme ka ọ dịgasị iche, dịgasị iche iche, na-eme ka ihe na-akwado ya, ọgwụ mgbochi, lubricannt wdg. 

Nkọwa nke ngwaahịa

Mkpado Ngwaahịa

Aha kemịkal:Polyoxyethylene20 Sorborn monarate

Synonym: PoLysorbate 20, Twen20

Molular: C26h0o10

Molular ibu: 522

Nke.9005-64-5

Ndoko  

1

Nkowa

Ọdịdị: Limiw edo edo edo edo edo edo edo edo edo

Mmiri:3% max

Acru uru: 2.0mg koh / gmarnet

Aconication Aconicatione: 40-50MG Koh / g

Uru Hydroxy:96-108MG Koh / g

Tọgharịa na mgbanye: 0.25% max

PB: 2 mg / kg max

Oxylethylene: 70-74%

Akwukwo icho oru

Polyoxyethylene (20) SorrotanMonolarate bụ onye na-abụghị nke ionic.It enwere ike iji ya mee ihe dị ka onye na-eme ihe ga-eme ka ọ dịgasị iche, dịgasị iche iche, na-eme ka ihe na-akwado ya, ọgwụ mgbochi, lubricannt wdg.A na-ejikwa yaas o / W nri emulsifier, ejiri naanị ya nasPAN -60,sPAN -65 nasPAN -80, nkenwere ikike ịbawanye nnabata nke paraffin na ihe ndị ọzọ na-agbanyeMaka ụmụ mmadụ. Na ụlọ ọrụ ọgwụ na-eji oge ọgwụ, a na-ejikarị yaDị ka ndị na-ahụ maka na-abawanye ụba, onye na-elekọta ya na-agbasasị akwụkwọ maka ọgwụ na ịchọ mma.Ọ nwere ike wepu wax site na mmanụ dị ka paraffin na-egbochi mmanụ, ma nwee ike belata viacosity mmanụ iji melite mmanụ dị mma ma na-agbaba ikike dị ka vices.

Mbukota: 25KG, 220kg / plastic ma ọ bụ 1000kg / Igbere ibu. (Ihe ngwugwu ndị ọzọ bụ

dị na arịrịọ.)

Nchekwa na Nwepu: Chekwara akọrọ n'ụlọ okpomọkụ, zere ìhè anyanwụ.

Ndụ Ndụ: afọ 2

• Nke gara aga:
  • Osote:

• Dee ozi gị ebe a ma zigara anyị ya